Over Villa Veteran

Vrijheid om je dromen te verwezenlijken.

Over Villa Veteran

Villa Veteran

Bij Villa Veteran onze missie is het creëren van luxe vakantieaccommodaties voor al die een bijdrage hebben geleverd in dienst van onze vrede & vrijheid. Het realiseren van kleinschalige resorts stelt ons instaat om een zorgenvrije vakantie aan te bieden, om zelfs even helemaal aan het leven te ontsnappen. Onze hoogstaande faciliteiten tegen een eerlijke en betaalbare prijs maken jouw droomvakantie een realiteit. Door jouw vakantie bij ons te boeken help je ons om zorg te verlenen aan veteranen in nood. Hetgeen Villa Veteran uniek maakt is niet allen dat we een “veteran owned and operated” bedrijf zijn maar dat we noodopvang voor veteranen combineren en bekostigen met onze vakantiefaciliteiten. elke Villa Veteran locatie zal zowel meerdere vakantieappartementen als suites voor noodopvang hebben.

Goed voorbeeld doet volgen

Als gezin hebben we zwaar te leiden gehad onder dienstgerelateerde PTSS, maar als gezin hebben we dit ook weten te doorstaan! Nu proberen we deze negatieve ervaringen om te buigen in iets positiefs. Met het oprichten van Villa Veteran hopen we mensen die in dezelfde positie verkeren als waar wij jarenlang in hebben gezeten dat alles mogelijk is, zeker met de juiste hulp! Dus met Villa Veteran hopen we de veteranengemeenschap te mobiliseren en verenigen om zo de kijk op het leven te verbeteren van zij die het het hardst nodig zijn!

Dromen daadwerkelijk verwezenlijkt!

Onze eerste locatie is vanaf juni 2022 geopend op het paradijselijke eiland Curaçao! Wanneer jij je vakantie bij ons boekt zorgen we niet alleen voor een fantastische accommodatie maar zullen we er alles aan doen om jouw verblijf hier bij Villa Veteran de eerste echte zorgeloze vakantie te maken sinds je thuis bent van uitzending!

Onze missie

Een plek creëren waar veteranen echt kunnen genieten van de vrede en vrijheid die ze verdienen en waarvoor ze zoveel hebben opgeofferd